
Συσκευές & Αξεσουάρ
Autumn vegetable gratin
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)50 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
garlic cloves2
-
nutritional yeast1 tbsp
-
day old bread torn into pieces100 g
-
water500 g
-
swede (approx. 160 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)1
-
potato (approx. 100 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)1
-
fennel bulbs trimmed, core removed and cut into slices (5 mm)2
-
zucchini cut into thin slices (5 mm)1
-
red onion cut into thin slices (5 mm)1
-
fresh tomatoes cut into thin slices (5 mm)2 - 3
-
dried oregano1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
sea salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
279.2 mg
Πρωτεΐνη
8.5 g
Θερμίδες
656.8 kJ /
156.3 kcal
Λιπαρά
4.9 g
Φυτικές ίνες
5.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Υδατάνθρακες
16.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed cabbage rolls with spicy sauce
45 λεπτ.
Savoury potato and onion bake
1ωρ. 30 λεπτ.
Nasi lemak (coconut rice)
20 λεπτ.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1ωρ. 45 λεπτ.
Peanut and soba noodle slaw
20 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Tempura vegetables
30 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 λεπτ.
Pork and chicken terrine
3ωρ. 20 λεπτ.
Steamed snapper with Sicilian caponata
1ωρ. 40 λεπτ.
Almond biscotti
1ωρ. 10 λεπτ.