Συσκευές & Αξεσουάρ
Autumn vegetable gratin
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)50 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
garlic cloves2
-
nutritional yeast1 tbsp
-
day old bread torn into pieces100 g
-
water500 g
-
swede (approx. 160 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)1
-
potato (approx. 100 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)1
-
fennel bulbs trimmed, core removed and cut into slices (5 mm)2
-
zucchini cut into thin slices (5 mm)1
-
red onion cut into thin slices (5 mm)1
-
fresh tomatoes cut into thin slices (5 mm)2 - 3
-
dried oregano1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
sea salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
279.2 mg
Πρωτεΐνη
8.5 g
Θερμίδες
656.8 kJ /
156.3 kcal
Λιπαρά
4.9 g
Φυτικές ίνες
5.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Υδατάνθρακες
16.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoft Chinese bread rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25ωρ. 30 λεπτ.
Community fave brown rice salad
55 λεπτ.
Potato pancakes
45 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Beetroot salad
10 λεπτ.
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1ωρ.
Sabji (vegetable) curry
30 λεπτ.
Keftethes (Greek meatballs)
40 λεπτ.
Chhole (chickpea curry) and rice
45 λεπτ.
Amritsari dal
26ωρ.
Onion bhaji
45 λεπτ.