
Συσκευές & Αξεσουάρ
Autumn vegetable gratin
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)50 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
garlic cloves2
-
nutritional yeast1 tbsp
-
day old bread torn into pieces100 g
-
water500 g
-
swede (approx. 160 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)1
-
potato (approx. 100 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)1
-
fennel bulbs trimmed, core removed and cut into slices (5 mm)2
-
zucchini cut into thin slices (5 mm)1
-
red onion cut into thin slices (5 mm)1
-
fresh tomatoes cut into thin slices (5 mm)2 - 3
-
dried oregano1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
sea salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
156.3 kcal /
656.8 kJ
Πρωτεΐνη
8.5 g
Λιπαρά
4.9 g
Υδατάνθρακες
16.6 g
Φυτικές ίνες
5.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Νάτριο
279.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSichuan zucchini and eggplant
1ωρ. 15 λεπτ.
Warm wasabi potato salad
30 λεπτ.
Warm beetroot dish
50 λεπτ.
Brandy cream
15 λεπτ.
Homemade miso soup
55 λεπτ.
Pork and chicken terrine
3ωρ. 20 λεπτ.
Barbecued Mexican street corn
Καμία βαθμολογία
Almond biscotti
1ωρ. 10 λεπτ.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.
Mini chive pikelets with mushrooms
1ωρ.
Prune and orange stuffing
10 λεπτ.
Apple and sage stuffing
10 λεπτ.