Συσκευές & Αξεσουάρ
Autumn vegetable gratin
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)50 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
garlic cloves2
-
nutritional yeast1 tbsp
-
day old bread torn into pieces100 g
-
water500 g
-
swede (approx. 160 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)1
-
potato (approx. 100 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)1
-
fennel bulbs trimmed, core removed and cut into slices (5 mm)2
-
zucchini cut into thin slices (5 mm)1
-
red onion cut into thin slices (5 mm)1
-
fresh tomatoes cut into thin slices (5 mm)2 - 3
-
dried oregano1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
sea salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
279.2 mg
Πρωτεΐνη
8.5 g
Θερμίδες
656.8 kJ /
156.3 kcal
Λιπαρά
4.9 g
Φυτικές ίνες
5.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Υδατάνθρακες
16.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAmarula coffee
10min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1h
Stuffed tomatoes
50min
Warm cabbage dish
15min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Yorkshire puddings
3h 40min
Tempura vegetables
30min
Aussie potato salad
1h 30min
Sweet potato lentil pie
50min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Almond biscotti
1h 10min