Συσκευές & Αξεσουάρ
Silverbeet and mushroom calzone
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 portions
Υλικά
Pizza dough
-
olive oil for greasing
-
warm water220 g
-
sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting400 g
-
salt1 tsp
Spinach filling
-
mozzarella cheese cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (1-2 cm)50 g
-
feta cheese (firm), cut into pieces (1-2cm)50 g
-
roasted red capsicums cut into pieces50 g
-
pitted black olives cut into slices20 g
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves1
-
fresh silverbeet (approx. 2 bunches), trimmed and cut into pieces300 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters100 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1202.3 mg
Πρωτεΐνη
18.3 g
Θερμίδες
1976.8 kJ /
470.7 kcal
Λιπαρά
19.7 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
52.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Street Food
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza Margherita
2h 10min
One whole cauliflower
45min
Ancho chilli bean bowl
1h
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Chhole (chickpea curry) and rice
45min
Gobi masala
30min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1h 50min
Chhole (chickpea curry)
35min