
Συσκευές & Αξεσουάρ
Silverbeet and mushroom calzone
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 portions
Υλικά
Pizza dough
-
olive oil for greasing
-
warm water220 g
-
sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting400 g
-
salt1 tsp
Spinach filling
-
mozzarella cheese cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (1-2 cm)50 g
-
feta cheese (firm), cut into pieces (1-2cm)50 g
-
roasted red capsicums cut into pieces50 g
-
pitted black olives cut into slices20 g
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves1
-
fresh silverbeet (approx. 2 bunches), trimmed and cut into pieces300 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters100 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1202.3 mg
Πρωτεΐνη
18.3 g
Θερμίδες
1976.8 kJ /
470.7 kcal
Λιπαρά
19.7 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
52.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Street Food
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet potato lentil pie
50 min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 godz. 40 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Mushroom stroganoff
20 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Quick veggie pasta salad
30 min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Vegan bolognese
50 min
Butternut mac and cheese
45 min
Satay noodle salad
35 min
Biryani
1 godz. 25 min