
Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked pumpkin and beef stew
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
6 portions
Υλικά
-
Jarrahdale pumpkin (approx. 23-25 cm)3000 - 4000 g
-
butter1 tbsp
-
soft brown sugar1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
beef chuck steak cut into pieces (3 cm)700 g
-
plain flour50 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
celery stalk trimmed and cut into thirds1
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only1 sprig
-
fresh sage leaves4
-
vegetable oil20 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
red wine130 g
-
tomato paste40 g
-
dried oregano1 tsp
-
dried bay leaf1
-
potato peeled and cut into cubes (1.5 cm)200 g
-
carrot (approx. 100 g), cut into slices (5 mm)1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
596.2 kcal /
2504.2 kJ
Πρωτεΐνη
37.5 g
Λιπαρά
14.7 g
Υδατάνθρακες
69.6 g
Φυτικές ίνες
20.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.9 g
Νάτριο
481.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPad kra pow
45 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 Min
Plaited pork pie
40 Min
Harissa lamb with green couscous
40 Min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 Min
Hoisin pork bowl
45 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Mexican chicken soup
30 Min