Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach and artichoke penne
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
butter plus extra for greasing80 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
mozzarella cheese cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
water1450 g
-
penne pasta320 g
-
garlic cloves3
-
brown onion (approx. 150 g), cut into eighths and layers separated1
-
marinated artichoke hearts drained and cut into quarters340 g
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh mint leaves only, cut into pieces2 sprigs
-
plain flour40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
onion salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper (optional)¼ tsp
-
sour cream200 g
-
frozen green peas thawed100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
860.5 mg
Πρωτεΐνη
21.8 g
Θερμίδες
2571.3 kJ /
612.2 kcal
Λιπαρά
35.6 g
Φυτικές ίνες
9.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.1 g
Υδατάνθρακες
47 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Hearty casseroles and bakes
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoba noodle and tofu salad
35 λεπτ.
Vegetarian chilli
35 λεπτ.
Vegetarian nuggets
30 λεπτ.
Tomato pasta with vegetables and feta
30 λεπτ.
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1ωρ.
Warm satay bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
No-waste veggie bolognese (TM6)
3ωρ.
Mushroom croustade
1ωρ. 35 λεπτ.
Leek and cheese tart
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegan bolognese
50 λεπτ.
Vegetable Massaman curry
45 λεπτ.
Tagliatelle with pumpkin
45 λεπτ.