
Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 29ωρ. 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Slow cooked beef
-
soy sauce60 g
-
sesame oil1 tsp
-
raw sugar1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
star anise4
-
beef rump cap (see Tips)800 g
Wasabi mash
-
red potatoes peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)800 g
-
full cream milk200 g
-
butter30 g
-
wasabi paste to taste2 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
Steamed greens
-
water500 g
-
bok choy (see Tips)1 bunch
-
spring onion/shallot cut into thin slices, to serve (optional)1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
71.137 g
Θερμίδες
2689 kJ /
640 kcal
Λιπαρά
24.448 g
Φυτικές ίνες
5.315 g
Υδατάνθρακες
31.133 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Chinese beef and tomato
40 Min
High protein chicken parmi hot pocket
1 Std. 15 Min
Lemon roast chicken
1 Std. 35 Min
Chicken tikka masala with saffron rice
4 Std. 40 Min
Pizza pockets
1 Std. 50 Min
Curried chicken salad wraps
50 Min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Bhuna gosht
1 Std. 20 Min
Moroccan lamb with pilaf
5 Std. 40 Min
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min