Pulpo a la parrilla con puré y mayonesa de wasabi

Pulpo a la parrilla con puré y mayonesa de wasabi

4.7 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 raciones

Υλικά

  • de pulpo congelado (descongelado)
    1100 g
  • de agua
    1100 g
  • de cebolla
    70 g
  • hoja de laurel seca
    1
  • de sal
    1 cucharadita
  • de ramilletes de coliflor
    200 g
  • de patatas en rodajas
    300 - 500 g
  • de mantequilla
    20 g
  • de nuez moscada molida
    2 pellizcos
  • de pimienta molida
    1 pellizco
Mayonesa de wasabi
  • de mayonesa
    3 - 4 cucharadas
  • de wasabi en polvo
    ½ - 1 cucharadita
    ½ - 1 cucharadita de wasabi en pasta
Montaje del plato
  • de aceite de oliva
    1 - 2 cucharadas
  • de brotes germinados (rábanos, remolacha, etc.)
    1 paquete

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 240 kcal / 1006 kJ
Πρωτεΐνη 23.29 g
Λιπαρά 12.47 g
Υδατάνθρακες 8.83 g
Φυτικές ίνες 1.68 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων