Συσκευές & Αξεσουάρ
Revithia (chickpea soup)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil50 g
-
dried chickpeas soaked overnight, rinsed and drained250 g
-
water1350 g
-
salt2 tsp
-
chilled water250 g
-
plain flour30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprig
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
820.6 mg
Πρωτεΐνη
11.8 g
Θερμίδες
1054.3 kJ /
251 kcal
Λιπαρά
9.3 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
27.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Postcards from Greece
14 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGoulash soup
2ωρ. 35 λεπτ.
Broccoli soup with sage oil
30 λεπτ.
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 λεπτ.
Pea and mint soup
20 λεπτ.
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1ωρ. 20 λεπτ.
Seafood bisque
1ωρ. 10 λεπτ.
Lemon rasam
40 λεπτ.
Smoky Mexican bean soup
35 λεπτ.
Homemade miso soup
55 λεπτ.
Creamy scallop soup with chorizo
30 λεπτ.
Sourdough soup (White borscht)
96ωρ. 30 λεπτ.
Sauerkraut soup
50 λεπτ.