
Συσκευές & Αξεσουάρ
Revithia (chickpea soup)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil50 g
-
dried chickpeas soaked overnight, rinsed and drained250 g
-
water1350 g
-
salt2 tsp
-
chilled water250 g
-
plain flour30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprig
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
251 kcal /
1054.3 kJ
Πρωτεΐνη
11.8 g
Λιπαρά
9.3 g
Υδατάνθρακες
27.2 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Νάτριο
820.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Postcards from Greece
14 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30min
Tomato-egg drop soup
20min
Sourdough soup (White borscht)
96h 30min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
Nessuna valutazione
Homemade miso soup
55min
Prawn laksa (Chef Degan)
50min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4h 15min
Pea and mint soup
20min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min