
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pumpkin and tempeh bobotie
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
white bread (approx. 1 slice), crusts removed and torn into pieces30 g
-
buttermilk320 g
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
brown onion cut into quarters50 g
-
olive oil1 tbsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
curry powder3 tsp
-
tempeh cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
dried apricots40 g
-
red apple peeled, cored and cut into quarters1
-
pumpkin cut into pieces (2-3 cm)500 g
-
lemon juice30 g
-
fruit chutney30 g
-
sultanas50 g
-
sea salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
eggs2
-
dried bay leaves4
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
359 kcal /
1507.8 kJ
Πρωτεΐνη
14.9 g
Λιπαρά
18.8 g
Υδατάνθρακες
29.9 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.5 g
Νάτριο
812.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Sweet potato lentil pie
50 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min
Rendang curry
30 Min
Garlic mushrooms
25 Min
Beetroot risotto
35 Min
Harvest nut roast with gravy
1 Std. 30 Min
Pierogi (Cheese dumplings)
1 Std. 30 Min
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 Std. 30 Min
Ancho chilli and black bean stew
40 Min