Canelones de San Esteban con pularda y pollo

Canelones de San Esteban con pularda y pollo

4.0 35 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 raciones

Υλικά

Relleno y montaje
  • placas de canelones precocidas
    24
  • de aceite de oliva virgen extra
    30 g
  • de puerro en rodajas
    100 g
  • de pularda asada (sin huesos y en trozos)
    300 g
    300 g de pollo asado, (sin huesos y en trozos)
  • de pechuga de pollo sin piel (cruda) en trozos de 3 cm
    350 g
  • de nata (35% de grasa)
    150 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos
  • de mantequilla para engrasar
    1 trozo
Bechamel
  • de queso manchego en trozos
    150 g
  • de harina de repostería
    25 g
  • de nata (35% de grasa)
    250 g
  • de mantequilla
    25 g
  • de leche
    250 g
  • yema de huevo
    1
  • de sal
    1 pellizco
  • de nuez moscada molida
    1 pellizco

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 805 kcal / 3365 kJ
Πρωτεΐνη 45.37 g
Λιπαρά 49.89 g
Υδατάνθρακες 43.62 g
Φυτικές ίνες 3.11 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων