Escalopines a la pizzaiola

Escalopines a la pizzaiola

4.1 48 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • dientes de ajo
    2
  • de albahaca fresca (limpias y secas)
    6 - 8 hojas
  • de aceite de oliva virgen extra
    30 g
  • de filetes de ternera pequeños (aprox. 10 cm y 5 mm de grosor)
    600 g
  • de tomate triturado en conserva
    200 g
  • de tomate concentrado (προαιρετικό πεδίο)
    1 cucharada
  • de alcaparras (προαιρετικό πεδίο) (aclaradas y escurridas)
    2 cucharadas
  • de orégano seco
    1 cucharadita
  • de sal
    1 cucharadita
  • de mozzarella fresca escurrida (en trozos)
    180 - 200 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 226 kcal / 945 kJ
Πρωτεΐνη 32 g
Λιπαρά 9.2 g
Υδατάνθρακες 4.2 g
Φυτικές ίνες 1.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων