Kürbis-Moussaka

Kürbis-Moussaka

4.2 412 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Moussaka
  • Auberginen in Scheiben (5 mm)
    250 g
  • Hokkaido-Kürbis in Stücken
    400 g
  • Johannisbrotkernmehl
    1 TL
  • Salz und etwas mehr zum Salzen der Auberginen
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    1 ½ TL
  • Feta in Stücken
    200 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Zwiebeln halbiert
    2
  • Olivenöl
    20 g
  • Rinderhackfleisch
    400 g
  • Wasser
    150 g
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Tomatenmark
    30 g
  • Bohnenkraut, getrocknet, gemahlen
    ½ TL
  • Zimt
    2 Prisen
  • Piment
    2 Prisen
Guss und Fertigstellung
  • Parmesan in Stücken
    100 g
  • Sahne
    200 g
  • Eier
    2
  • Salz
    2 Prisen
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Muskat
    1 Msp.

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 753 kcal / 3153 kJ
Πρωτεΐνη 43 g
Λιπαρά 58 g
Υδατάνθρακες 13 g
Φυτικές ίνες 5.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων