
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
36 portions
Υλικά
Dressing
-
lemon zest, peeled into strips (1 x 4 cm) and juice½
-
garlic clove1
-
Greek yoghurt120 g
-
olive oil30 g
-
smoked paprika1 - 2 tsp
-
sea salt flakes½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Arancini
-
day old bread100 g
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)60 g
-
brown onion60 g
-
pumpkin skin removed and cut into cubes (3 cm)150 g
-
olive oil30 g
-
arborio rice200 g
-
white wine40 g
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
egg yolk1
-
fresh sage leaves finely chopped8
-
plain flour plus extra if needed2 tbsp
-
egg whites2
-
blue cheese cut into cubes (1 cm)120 g
-
vegetable oil for frying
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
116 kcal /
487.1 kJ
Πρωτεΐνη
2.6 g
Λιπαρά
8.7 g
Υδατάνθρακες
6.8 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
154.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli and cheese nachos
35 Min
Community fave brown rice salad
55 Min
Smoked salmon terrine
24 Std. 25 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 Std. 10 Min
Greek Fava dip
50 Min
Greek cabbage salad
5 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 Std. 30 Min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 Std.
Citrus seafood salad
1 Std.