Pechuga de pavo adobada al romero

Pechuga de pavo adobada al romero

3.8 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
18 unidades

Υλικά

  • dientes de ajo
    3
  • de orégano seco
    1 cucharadita
  • de comino en grano
    1 cucharada
  • de pimentón dulce
    1 cucharadita
  • de pimentón picante (προαιρετικό πεδίο)
    ½ cucharadita
  • de sal
    1 cucharadita
  • tiras de piel de limón
    2
  • de zumo de limón
    3 cucharadas
  • de aceite de oliva
    3 cucharadas
  • de vermut rojo
    80 g
  • de pechuga de pavo sin piel (en 18 tiras de aprox. 5x15 cm)
    500 - 700 g
  • de romero fresco
    18 ramitas
  • de caramelo líquido
    10 g
  • de agua
    80 g
  • de maicena
    1 cucharadita

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 48 kcal / 201 kJ
Πρωτεΐνη 5.71 g
Λιπαρά 2.47 g
Υδατάνθρακες 0.73 g
Φυτικές ίνες 0.02 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων