
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed snapper, black beans and rice
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
fermented black beans (see Tips)80 g
-
water plus extra for soaking beans1000 g
-
garlic cloves4
-
eschalots5
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices70 g
-
peanut oil40 g
-
light soy sauce20 g
-
Shaoxing wine40 g
-
ground white pepper1 tsp
-
jasmine rice350 g
-
snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)8
-
spring onions/shallots white and light green part only, cut into batons (6 cm)4
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
268 kcal /
1125.9 kJ
Πρωτεΐνη
29 g
Λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
19.7 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.6 g
Νάτριο
284.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGruyère salmon patties with salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Salmon niçoise salad
35 λεπτ.
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 λεπτ.
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 λεπτ.
Salmon en croute
50 λεπτ.
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 λεπτ.
Linguine marinara
30 λεπτ.
Gwinganna Barramundi escabeche
45 λεπτ.
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25ωρ.
Middle Eastern planked salmon
1ωρ. 40 λεπτ.
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 λεπτ.
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 λεπτ.