Συσκευές & Αξεσουάρ
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Cure
-
rock salt150 g
-
white sugar50 g
-
Sichuan peppercorns (see Tips)1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
limes zest only, no white pith2
-
ruby grapefruit juice and zest, no white pith1
-
fresh boneless, skinless kingfish fillets600 g
Citrus yoghurt
-
Greek yoghurt300 g
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
Dressing
-
white wine vinegar30 g
-
extra virgin olive oil60 g
Assembly
-
ruby grapefruit peeled and segmented½
-
radishes cut into thin slices3
-
micro herbs for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Νάτριο
7251.2 mg
Πρωτεΐνη
17.7 g
Θερμίδες
955.5 kJ /
227.5 kcal
Λιπαρά
12.1 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.7 g
Υδατάνθρακες
11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki salmon bowl
1ωρ. 15 λεπτ.
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 λεπτ.
Steamed salmon with broccoli pesto
25 λεπτ.
Mango salmon bowl
40 λεπτ.
Prawn stir-fry
25 λεπτ.
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1ωρ.
White fish and lemon risotto
30 λεπτ.
Curry coconut fish with spiced lentils
30 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Moules Marinière (mussels)
35 λεπτ.
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 λεπτ.