
Συσκευές & Αξεσουάρ
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
Προετοιμασία 1ωρ. 50 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 10 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Dried cauliflower florets
-
cauliflower floret (medium to large)1
Salmon cure
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 100 g each), skin removed and reserved8
-
water for soaking salmon skin
-
rock salt plus extra pinch for soaking salmon skin100 g
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishing6 sprigs
-
lemon zested and juiced1
-
caster sugar100 g
-
ground white pepper2 pinches
Parmesan gnocchi
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (2 cm)100 g
-
water300 g
-
kudzu (see Tips)30 g
-
water (iced)
Confit salmon
-
water600 g
-
light olive oil500 - 550 g
Cauliflower cream
-
unsalted butter30 g
-
olive oil20 g
-
sea salt½ tsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
cauliflower broken into florets400 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
full cream milk50 g
Salmon skin, cauliflower and assembly
-
unsalted butter1 ½ tbsp
-
cauliflower broken into florets220 g
-
salt to taste2 pinches
-
sea salt flakes for garnishing1 pinch
-
lemon zest only, finely grated, for garnishing1
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
1188.1 kcal /
4990.3 kJ
Πρωτεΐνη
39.2 g
Λιπαρά
108.1 g
Υδατάνθρακες
18.2 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
25.8 g
Νάτριο
5239.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGruyère salmon patties with salad
1u. 20min
Salmon niçoise salad
35min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Salmon en croute
50min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45min
Linguine marinara
30min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25u.
Middle Eastern planked salmon
1u. 40min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min