Chipirones, morcilla y manzana

Chipirones, morcilla y manzana

3.5 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
10 raciones

Υλικά

Chipirones
  • chipirones enteros frescos (aprox. 400 g)
    20
  • manzanas reineta (peladas, en cuartos y descorazonadas)
    2
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos
  • de piñones
    20 g
  • de agua
    500 g
Salsa
  • morcilla de cebolla sin piel (aprox. 100 g)
    1
  • de tinta de calamar
    1 sobre
  • de vino Pedro Ximénez
    80 g
Montaje
  • de harina
    1 cucharada
  • de aceite para freír
    100 - 150 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    1 chorrito
  • tallos de cebollino
    8 - 10
  • de sal en escamas
    1 cucharada

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 208 kcal / 871 kJ
Πρωτεΐνη 7.5 g
Λιπαρά 17.58 g
Υδατάνθρακες 5.04 g
Φυτικές ίνες 0.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων