
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fish balls with yoghurt sauce
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
natural yoghurt250 g
-
day old bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)40 g
-
water540 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)2
-
lemon zested, no white pith, and juiced½
-
firm white fish fillets cut into pieces (2 cm) (see Tips)400 g
-
egg1
-
chilli powder2 pinches
-
salt plus extra to season1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
extra virgin olive oil for forming balls
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1055.9 mg
Πρωτεΐνη
26.3 g
Θερμίδες
971.5 kJ /
231.3 kcal
Λιπαρά
9.9 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.5 g
Υδατάνθρακες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

500 calorie meals
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed fish with green mash
50 λεπτ.
Risoni with salmon and spinach
25 λεπτ.
Green mussels in wine and garlic sauce
45 λεπτ.
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 λεπτ.
Mediterranean vegetable bake
50 λεπτ.
Tom kha prawns
25 λεπτ.
Fish pie with mashed potato topping
2ωρ.
Seafood bisque
1ωρ. 10 λεπτ.
Chilli lime prawns with soba noodles
25 λεπτ.
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1ωρ. 10 λεπτ.
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1ωρ.
Prawn saganaki with feta
35 λεπτ.