
Συσκευές & Αξεσουάρ
Seafood panzanella
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil60 g
-
white wine vinegar30 g
-
salt2 pinches
-
water400 g
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
ciabatta bread cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices (approx. 5 mm)5
-
fresh basil leaves only, torn into pieces1 sprig
-
cherry tomatoes cut into halves200 g
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
463.5 kcal /
1947.3 kJ
Πρωτεΐνη
26.5 g
Λιπαρά
26.4 g
Υδατάνθρακες
29.1 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.8 g
Νάτριο
770.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

500 calorie meals
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOnion bhaji
45 Min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 Min
Mediterranean pasta salad
50 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 Min
Oysters Mignonette
5 Min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 Min
Prawn saganaki with feta
35 Min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Fresh fennel salad
10 Min