Königsberger Klopse mit Erbsenpüree

Königsberger Klopse mit Erbsenpüree

3.9 187 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Königsberger Klopse
  • Zitrone unbehandelt, 2 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält
    1
    1 EL geriebene Zitronenschale
  • Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
    1
  • Hackfleisch, gemischt
    500 g
  • Kapern, eingelegt abgetropft
    20 g
  • Ei
    1
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
Erbsenpüree und Fertigstellung
  • Wasser
    500 g
  • Erbsen, TK
    450 g
  • Knollensellerie geschält, in Stücken
    200 g
  • Speckwürfel
    125 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Muskat
    2 Prisen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 532 kcal / 2230 kJ
Πρωτεΐνη 40 g
Λιπαρά 31 g
Υδατάνθρακες 17 g
Φυτικές ίνες 8.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων