
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eggplant involtini with risotto
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Risotto
-
eschalots30 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
Arborio rice250 g
-
water500 g
-
salt1 tsp
-
mozzarella cheese cut into pieces (1 cm)150 g
Eggplant involtini
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)60 g
-
eggplant cut lengthways into thin slices (5 mm)12 pieces
-
extra virgin olive oil for drizzling2 - 4 tbsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
fresh ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
garlic cloves2
-
fresh basil leaves only, plus extra to serve2 - 3 sprigs
-
canned crushed tomatoes400 g
-
dry white wine80 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
653 kcal /
2743.3 kJ
Πρωτεΐνη
20.2 g
Λιπαρά
36.9 g
Υδατάνθρακες
56.8 g
Φυτικές ίνες
6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.3 g
Νάτριο
1434.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Signature Risottos
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato and mushroom spaghetti
30 λεπτ.
Pilau rice
30 λεπτ.
Chicken pesto pasta
30 λεπτ.
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 λεπτ.
Linguine with lemon and prosciutto
25 λεπτ.
Creamy vegetable rice
25 λεπτ.
Tuna mornay
45 λεπτ.
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 λεπτ.
Linguine with salmon and herbs
25 λεπτ.
Tex-Mex chicken casserole
45 λεπτ.
Pumpkin risotto with bacon
40 λεπτ.
Gwinganna biryani
25ωρ. 20 λεπτ.