Συσκευές & Αξεσουάρ
Eggplant involtini with risotto
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Risotto
-
eschalots30 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
Arborio rice250 g
-
water500 g
-
salt1 tsp
-
mozzarella cheese cut into pieces (1 cm)150 g
Eggplant involtini
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)60 g
-
eggplant cut lengthways into thin slices (5 mm)12 pieces
-
extra virgin olive oil for drizzling2 - 4 tbsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
fresh ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
garlic cloves2
-
fresh basil leaves only, plus extra to serve2 - 3 sprigs
-
canned crushed tomatoes400 g
-
dry white wine80 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1434.9 mg
Πρωτεΐνη
20.2 g
Θερμίδες
2743.3 kJ /
653 kcal
Λιπαρά
36.9 g
Φυτικές ίνες
6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.3 g
Υδατάνθρακες
56.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Signature Risottos
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMini vegetable pasta (10-12 months)
50 λεπτ.
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1ωρ. 10 λεπτ.
Pad Thai
1ωρ.
Pilau rice using rice mode
40 λεπτ.
Gwinganna biryani
25ωρ. 20 λεπτ.
Gnocchi
1ωρ. 40 λεπτ.
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Mediterranean seafood rice with chorizo
1ωρ. 5 λεπτ.
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 λεπτ.
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 λεπτ.
Udon with chicken and mushrooms
50 λεπτ.
Spaghetti carbonara (TM7)
40 λεπτ.