
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eggplant involtini with risotto
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Risotto
-
eschalots30 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
Arborio rice250 g
-
water500 g
-
salt1 tsp
-
mozzarella cheese cut into pieces (1 cm)150 g
Eggplant involtini
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)60 g
-
eggplant cut lengthways into thin slices (5 mm)12 pieces
-
extra virgin olive oil for drizzling2 - 4 tbsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
fresh ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
garlic cloves2
-
fresh basil leaves only, plus extra to serve2 - 3 sprigs
-
canned crushed tomatoes400 g
-
dry white wine80 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
653 kcal /
2743.3 kJ
Πρωτεΐνη
20.2 g
Λιπαρά
36.9 g
Υδατάνθρακες
56.8 g
Φυτικές ίνες
6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.3 g
Νάτριο
1434.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Signature Risottos
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTraditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Quick fix noodles
15min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40min
Soba noodles
1h
Japanese ramen noodles
1h
Dumpling wrappers
1h
Chinese egg noodles
1h
Chicken and avocado risoni salad
40min
All in one bowl bolognese
40min
Linguine marinara
30min
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30min
Sushi Rice
1h 5min