Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas

Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas

4.2 509 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 raciones

Υλικά

  • de aceite de oliva
    100 g
  • de aguja de ternera en trozos (3-4 cm), salpimentada
    1250 g
  • de cebolla en cuartos
    200 g
  • de zanahoria en rodajas (1 cm)
    200 g
  • hoja de laurel seca
    1
  • cabeza de ajos
    1
  • de clavos enteros
    8
  • de pimentón dulce
    2 cucharaditas
  • pastilla de caldo de carne (desmenuzada)
    1
  • de vino tinto
    300 g
  • de agua
    100 g
  • de patatas en rodajas de 1 cm (con o sin piel)
    500 g
  • de mantequilla
    20 g
  • de ajo en polvo
    2 pellizcos
  • de hierbas secas variadas
    2 pellizcos
  • de sal
    1 pellizco

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 543 kcal / 2271 kJ
Πρωτεΐνη 43.24 g
Λιπαρά 32.95 g
Υδατάνθρακες 17.72 g
Φυτικές ίνες 2.91 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων