
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pepper rasam
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
fresh curry leaves6
-
black peppercorns1 tsp
-
fresh coriander leaves only2 - 3 sprigs
-
kithul Jaggery (optional - see Tips)35 g
-
brown onion60 g
-
ghee (see Tips)1 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
dried chilli flakes½ - 1 tsp
-
water750 g
-
salt½ tsp
-
tamarind paste (see Tips)3 tsp
Διατροφή ανά 8 portions
Θερμίδες
205 kcal /
861 kJ
Πρωτεΐνη
4.29 g
Λιπαρά
7.09 g
Υδατάνθρακες
35.36 g
Φυτικές ίνες
3.95 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Νάτριο
1227.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 λεπτ.
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 λεπτ.
Mexican chicken soup
30 λεπτ.
Potato and porcini mushroom soup
30 λεπτ.
Moroccan harira soup with chicken
55 λεπτ.
Creamy scallop soup with chorizo
30 λεπτ.
Asian chicken noodle soup
1ωρ. 35 λεπτ.
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1ωρ. 30 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Traditional minestrone
Καμία βαθμολογία
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία