
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pepper rasam
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
fresh curry leaves6
-
black peppercorns1 tsp
-
fresh coriander leaves only2 - 3 sprigs
-
kithul Jaggery (optional - see Tips)35 g
-
brown onion60 g
-
ghee (see Tips)1 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
dried chilli flakes½ - 1 tsp
-
water750 g
-
salt½ tsp
-
tamarind paste (see Tips)3 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 8 portions
Θερμίδες
205 kcal /
861 kJ
Πρωτεΐνη
4.29 g
Λιπαρά
7.09 g
Υδατάνθρακες
35.36 g
Φυτικές ίνες
3.95 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Νάτριο
1227.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTurmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 λεπτ.
Ukrainian borscht
35 λεπτ.
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1ωρ. 30 λεπτ.
Tomato soup with ham and cheese wands
1ωρ. 20 λεπτ.
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 λεπτ.
Lamb and barley soup
50 λεπτ.
Prawn and chicken laksa
40 λεπτ.
Thai green broccoli and spinach soup
25 λεπτ.
Barley, bacon and chorizo soup
50 λεπτ.
Traditional minestrone
45 λεπτ.
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 λεπτ.
Tomato and red lentil soup
30 λεπτ.