Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen

Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen

4.4 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Entenbrüste mit Haut (à 300-400 g) (siehe Tipp)
    3
  • Kümmel, ganz
    ½ TL
  • schwarze Pfefferkörner
    ½ TL
  • Wacholderbeeren
    4
  • Olivenöl
    2 ½ EL
  • frischer Thymian
    3 Zweiglein
  • frischer Rosmarin
    3 Zweiglein
  • Rotkraut ohne Strunk in Stücken (ca. 5 cm)
    600 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 TL
  • Balsamico, weiß
    2 EL
  • Maisstärke
    1 TL
  • Honig
    1 EL
  • Zucker
    2 TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 TL
    1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Rotwein
    250 g
  • Zuckererbsenschoten
    250 g
  • grüne Erbsen, tiefgekühlt angetaut
    250 g
  • Preiselbeermarmelade
    1 EL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 569 kcal / 2386 kJ
Πρωτεΐνη 38 g
Λιπαρά 35 g
Υδατάνθρακες 19 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων