Συσκευές & Αξεσουάρ
Gobi masala
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh coriander leaves only (optional)8 sprigs
-
brown onion cut into quarters1
-
ghee (see Tips)2 tbsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into matchsticks2 ½ cm
-
tomatoes cut into pieces (1 cm)2
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
garam masala (see Tips)1 tsp
-
cauliflower cut into pieces (4-5 cm)450 g
-
sea salt1 tsp
-
hot water100 g
-
pouring (whipping) cream20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
624.3 mg
Πρωτεΐνη
4.5 g
Θερμίδες
643.3 kJ /
153 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.6 g
Υδατάνθρακες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWarm Mediterranean couscous salad
30min
Sabji (vegetable) curry
30min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45min
Tempeh bolognaise
30min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2h 30min
Black bean enchiladas
1h 20min
Palak paneer
45min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h