Συσκευές & Αξεσουάρ
Gobi masala
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh coriander leaves only (optional)8 sprigs
-
brown onion cut into quarters1
-
ghee (see Tips)2 tbsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into matchsticks2 ½ cm
-
tomatoes cut into pieces (1 cm)2
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
garam masala (see Tips)1 tsp
-
cauliflower cut into pieces (4-5 cm)450 g
-
sea salt1 tsp
-
hot water100 g
-
pouring (whipping) cream20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
624.3 mg
Πρωτεΐνη
4.5 g
Θερμίδες
643.3 kJ /
153 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.6 g
Υδατάνθρακες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWarm Mediterranean couscous salad
30 Min
Sabji (vegetable) curry
30 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 Min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 Min
Tempeh bolognaise
30 Min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2 Std. 30 Min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Palak paneer
45 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 Std.