
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon and fennel risotto
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)40 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
eschalots50 g
-
garlic clove1
-
fennel bulb cut into halves150 g
-
olive oil20 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 3 cm)3
-
unsalted butter cut into pieces20 g
-
fennel fronds for garnishing1 sprig
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
424.1 mg
Πρωτεΐνη
33.7 g
Θερμίδες
2738.3 kJ /
652 kcal
Λιπαρά
27.6 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.7 g
Υδατάνθρακες
65.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Quick and easy meals: Salmon
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli mussels with thyme and tomatoes
40 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Fish with ginger lime sauce
35 λεπτ.
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 λεπτ.
Steamed snapper, black beans and rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Curry coconut fish with spiced lentils
30 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1ωρ. 50 λεπτ.
Moules Marinière (mussels)
35 λεπτ.
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 λεπτ.
Beer batter fish
40 λεπτ.