Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon and fennel risotto
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)40 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
eschalots50 g
-
garlic clove1
-
fennel bulb cut into halves150 g
-
olive oil20 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 3 cm)3
-
unsalted butter cut into pieces20 g
-
fennel fronds for garnishing1 sprig
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
424.1 mg
Πρωτεΐνη
33.7 g
Θερμίδες
2738.3 kJ /
652 kcal
Λιπαρά
27.6 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.7 g
Υδατάνθρακες
65.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Quick and easy meals: Salmon
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood bisque
1ωρ. 10 λεπτ.
Whitebait fritters
35 λεπτ.
Steamed coconut and prawn soup
30 λεπτ.
Prawns with coriander coconut rice
35 λεπτ.
Curry coconut fish with spiced lentils
30 λεπτ.
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1ωρ. 25 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1ωρ.
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1ωρ. 50 λεπτ.
Moules Marinière (mussels)
35 λεπτ.
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 λεπτ.
Gwinganna Barramundi escabeche
45 λεπτ.
Green mussels in wine and garlic sauce
45 λεπτ.