Salmon and fennel risotto

Salmon and fennel risotto

4.4 108 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • lemon zest only, no white pith
    ½
  • eschalots
    50 g
  • garlic clove
    1
  • fennel bulb cut into halves
    150 g
  • olive oil
    20 g
  • Arborio rice
    320 g
  • white wine
    100 g
  • water
    700 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 3 cm)
    3
  • unsalted butter cut into pieces
    20 g
  • fennel fronds for garnishing
    1 sprig

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 652 kcal / 2738.3 kJ
Πρωτεΐνη 33.7 g
Λιπαρά 27.6 g
Υδατάνθρακες 65.6 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.7 g
Νάτριο 424.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων