Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas

Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas

4.4 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de cebolla en cuartos
    200 g
  • dientes de ajo
    7
  • de azúcar
    30 g
  • de aceite de oliva
    40 g
  • de sal
    1 - 2 pellizcos
  • solomillos de cerdo ibérico (de aprox. 300 g) salpimentados
    2
  • de espárragos verdes (500 g)
    2 manojos
  • de frambuesas frescas
    120 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 250 kcal / 1046 kJ
Πρωτεΐνη 23.66 g
Λιπαρά 12.04 g
Υδατάνθρακες 11.78 g
Φυτικές ίνες 3.43 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων