Żeberka w kapuście

Żeberka w kapuście

4.8 2.2K βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • żeberek wieprzowych, pasków pokrojonych na kawałki
    1000 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 łyżeczka
  • kapusty kiszonej odsączonej z zalewy
    800 g
  • cebuli pokrojonej w ćwiartki
    120 g
  • marchewki pokrojonej na kawałki
    80 g
  • ząbki czosnku
    2
  • oleju rzepakowego plus dodatkowa ilość do obsmażenia żeberek
    20 g
  • wody
    850 g
  • koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
    1 czubata łyżeczka
    1 kostka bulionu mięsnego (na 0,5 l), pokruszona
  • majeranku, suszonego
    1 łyżeczka
  • papryki słodkiej, mielonej
    1 płaska łyżeczka
  • kminku, mielonego
    ½ łyżeczki
  • ziarna ziela angielskiego
    3
  • liście laurowe, suszone
    2

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 896 kcal / 3752 kJ
Πρωτεΐνη 41.2 g
Λιπαρά 79.3 g
Υδατάνθρακες 11.7 g
Φυτικές ίνες 5.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων