Boeuf Stroganow

Boeuf Stroganow

4.6 2.9K βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • ogórków kiszonych pokrojonych na kawałki
    70 g
  • cebuli pokrojonej w ćwiartki
    150 g
  • oleju rzepakowego
    20 g
  • pieczarek pokrojonych w 2 mm plastry
    250 g
  • mięsa wołowego bez ścięgien i białych błonek, np. rostbefu, pokrojonego w 4-5 mm paski
    500 g
  • wody
    550 g
  • koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
    1 czubata łyżeczka
    1 kostka bulionu mięsnego (na 0,5 l), pokruszona
  • soli
    1 płaska łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • papryki słodkiej, mielonej
    2 łyżeczki
  • papryki ostrej, mielonej
    ½ łyżeczki
  • przecieru pomidorowego typu passata
    150 g
  • mąki pszennej
    1 łyżka
  • kwaśna śmietana, 18% tłuszczu (προαιρετικό πεδίο) do dekoracji, ok. 1 łyżka na porcję

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 307 kcal / 1286 kJ
Πρωτεΐνη 30.5 g
Λιπαρά 17.4 g
Υδατάνθρακες 9.6 g
Φυτικές ίνες 2.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων