
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fennel, asparagus and camembert salad
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Dressing
-
Dijon mustard20 g
-
lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Fennel and asparagus salad
-
Camembert cheese (whole)250 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
asparagus trimmed and cut into pieces (3 cm)2 bunches
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
water500 g
-
fennel bulbs cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing2
-
rocket60 g
-
pitted black olives16
-
roasted pine nuts2 tbsp
-
micro herbs (optional)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
437.5 kcal /
1838.3 kJ
Πρωτεΐνη
17.5 g
Λιπαρά
36.9 g
Υδατάνθρακες
6.3 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.4 g
Νάτριο
890.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Varoma: Entertaining made easy
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Superfood salmon salad
1h 5min
Parmesan gelato
4h 30min
Peanut soba noodle wonton cups
40min
Oysters Kilpatrick
15min
Grain free wraps
15min
Aussie potato salad
1h 30min
Shichimi togarashi seasoning
1h 10min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Smoked salmon terrine
24h 25min