
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kvass fermented beetroot salad
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 168ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Kvass
-
raw beetroot peeled and cut into wedges (approx. 8 wedges per beetroot - see Tips)500 g
-
water500 g
-
sea salt2 tsp
-
garlic cloves3
-
allspice berries2
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns10
Dressing
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
natural yoghurt100 g
-
mayonnaise (see Tips)50 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
white pepper to taste2 pinches
Salad
-
red onion¼
-
dill cucumbers cut into halves (approx. 50 g)2
-
green apple cored and cut into wedges1
-
extra virgin olive oil10 g
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
dill cucumbers cut into ribbons, to serve
-
fresh dill sprigs, to serve
-
bread of choice, toasted, to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
237.6 kcal /
997.9 kJ
Πρωτεΐνη
4.7 g
Λιπαρά
13.6 g
Υδατάνθρακες
21 g
Φυτικές ίνες
7.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Νάτριο
1323.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix creating something incredible
92 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli and cheese nachos
35 λεπτ.
Community fave brown rice salad
55 λεπτ.
Smoked salmon terrine
24ωρ. 25 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Warm Mediterranean couscous salad
30 λεπτ.
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1ωρ. 10 λεπτ.
Greek Fava dip
50 λεπτ.
Greek cabbage salad
5 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1ωρ.
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2ωρ. 30 λεπτ.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1ωρ.
Citrus seafood salad
1ωρ.