Tortelli di ricotta e melanzane

Tortelli di ricotta e melanzane

4.8 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Pasta fresca
  • di farina tipo 00
    300 g
  • uova
    3
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    50 g
  • di mascarpone
    60 g
  • di ricotta fresca ben scolata dal siero
    150 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • di olio extravergine di oliva + 1 cucchiaio
    80 g
  • di timo secco tritato
    1 cucchiaio
  • di erba cipollina fresca tritata
    1 cucchiaio
  • di melanzane a cubetti (1 cm, vedere consigli)
    500 g
  • di pomodorini tipo Pachino, a cubetti
    50 g
  • di basilico fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 rametto
  • di sale
    5 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 749 kcal / 3134 kJ
Πρωτεΐνη 23.9 g
Λιπαρά 44.6 g
Υδατάνθρακες 63 g
Φυτικές ίνες 5.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων