Ravioli ai carciofi e pancetta

Ravioli ai carciofi e pancetta

4.6 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Pasta fresca
  • uova
    3
  • di farina tipo 00
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di acqua
    10 g
Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano
    100 g
  • di pancetta affumicata a cubetti
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • carota a rondelle
    1
  • di cuori di carciofo a pezzi, ammollati in acqua e limone
    300 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di acqua
    315 g
  • di dado per brodo vegetale fatto in casa
    ½ cucchiaino
  • di burro
    30 g
  • di porro a rondelle
    100 g
  • di formaggio fresco spalmabile di capra
    60 g
  • tuorlo d'uovo
    1
  • farina q.b.

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 724 kcal / 3029 kJ
Πρωτεΐνη 30.2 g
Λιπαρά 37.6 g
Υδατάνθρακες 66.2 g
Φυτικές ίνες 7.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων