
Συσκευές & Αξεσουάρ
Coriander pesto pizza
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Pizza base
-
oil for greasing
-
lukewarm water200 g
-
dried instant yeast½ tsp
-
dried chickpeas120 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
psyllium husk1 tbsp
Coriander pesto
-
garlic clove1
-
fresh coriander stalks and leaves cut into pieces (approx. 1½ bunches)45 g
-
raw unsalted cashews50 g
-
sunflower seeds40 g
-
pepitas10 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
avocado oil100 g
-
salt to taste¼ tsp
-
dulse flakes (optional)1 tsp
Toppings
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)20 g
-
mozzarella cheese cut into slices50 g
-
fresh tomatoes cut into slices2 - 4
-
fresh thyme leaves, for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
257 kcal /
1079.5 kJ
Πρωτεΐνη
16.6 g
Λιπαρά
16.3 g
Υδατάνθρακες
7.6 g
Φυτικές ίνες
8.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.7 g
Νάτριο
442.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Eat Well
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 Min
Vegetarian chilli
1 Std. 5 Min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Potato and green pea curry
50 Min
Biryani
1 Std. 25 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 Min
15-minute noodles
15 Min