
Συσκευές & Αξεσουάρ
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Garlic chilli oil
-
olive oil100 g
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes3 tsp
Yoghurt soup
-
Greek-style natural yoghurt800 g
-
garlic clove1
-
brown rice200 g
-
boiling water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
dried mint1 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
fresh spinach leaves torn40 - 50 g
-
fresh mint leaves only, torn2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, torn2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
480.9 kcal /
2012.1 kJ
Πρωτεΐνη
19.4 g
Λιπαρά
19.4 g
Υδατάνθρακες
58.5 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.7 g
Νάτριο
526.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Eat Well
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 λεπτ.
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 λεπτ.
Mexican chicken soup
30 λεπτ.
Potato and porcini mushroom soup
30 λεπτ.
Moroccan harira soup with chicken
55 λεπτ.
Creamy scallop soup with chorizo
30 λεπτ.
Asian chicken noodle soup
1ωρ. 35 λεπτ.
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1ωρ. 30 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Traditional minestrone
Καμία βαθμολογία
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία