Συσκευές & Αξεσουάρ
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Garlic chilli oil
-
olive oil100 g
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes3 tsp
Yoghurt soup
-
Greek-style natural yoghurt800 g
-
garlic clove1
-
brown rice200 g
-
boiling water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
dried mint1 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
fresh spinach leaves torn40 - 50 g
-
fresh mint leaves only, torn2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, torn2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
526.8 mg
Πρωτεΐνη
19.4 g
Θερμίδες
2012.1 kJ /
480.9 kcal
Λιπαρά
19.4 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.7 g
Υδατάνθρακες
58.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Eat Well
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHearty seafood chowder
45 λεπτ.
Chicken and sweet corn soup
30 λεπτ.
Curried carrot and ginger soup
40 λεπτ.
Pea and ham soup
2ωρ. 20 λεπτ.
Sweetcorn and potato chowder
40 λεπτ.
Ukrainian borscht
35 λεπτ.
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1ωρ. 40 λεπτ.
Pumpkin and ginger soup
35 λεπτ.
Smoky Mexican bean soup
35 λεπτ.
Chicken laksa
30 λεπτ.
Mystery soup
45 λεπτ.
Cauliflower soup with bacon dust
35 λεπτ.