
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tom yum goong (hot and sour soup)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil30 g
-
dried chilli flakes2 tsp
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1 - 2
-
garlic clove1
-
piece fresh galangal peeled and cut into thin slices5 cm
-
eschalot cut into halves1
-
tamarind paste1 tsp
-
shrimp paste (optional - see Tips)½ tsp
-
fish sauce1 tbsp
-
fresh lemongrass trimmed, bruised and cut into thirds2 stalks
-
water1000 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
makrut lime leaves torn10
-
lime juice2 tbsp
-
raw prawns peeled and deveined, reserving heads and shells450 g
-
fresh mushrooms cut into quarters230 g
-
cherry tomatoes cut into quarters70 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1231.2 mg
Πρωτεΐνη
26.5 g
Θερμίδες
917.6 kJ /
218.5 kcal
Λιπαρά
9.1 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Υδατάνθρακες
4.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTurmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Ukrainian borscht
35min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 30min
Tomato soup with ham and cheese wands
1h 20min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Lamb and barley soup
50min
Prawn and chicken laksa
40min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Traditional minestrone
45min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Tomato and red lentil soup
30min