
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ukrainian borscht
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic clove1
-
brown onion cut into quarters100 g
-
baby beetroot peeled, reserving 7 leaves and stalks, cut into pieces (3 cm)250 - 300 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
celery stalk cut into pieces (3 cm)50 g
-
potato peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
cabbage cut into pieces (3 cm)60 g
-
parsnip peeled and cut into pieces (3 cm)60 g
-
water750 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
allspice berries3
-
fresh bay leaf1
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
tomato paste60 g
-
lemon juice60 g
-
sour cream80 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1217.8 mg
Πρωτεΐνη
9.5 g
Θερμίδες
761.3 kJ /
181.3 kcal
Λιπαρά
1.2 g
Φυτικές ίνες
12.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Υδατάνθρακες
25.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVersatile smooth soup
45 λεπτ.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1ωρ. 30 λεπτ.
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 λεπτ.
Creamy scallop soup with chorizo
30 λεπτ.
Prawn laksa (Chef Degan)
50 λεπτ.
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 λεπτ.
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1ωρ. 45 λεπτ.
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 λεπτ.
Asian chicken noodle soup
1ωρ. 35 λεπτ.
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4ωρ. 15 λεπτ.
Tuscan bean soup
30 λεπτ.
Wonton soup
1ωρ.