
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ukrainian borscht
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic clove1
-
brown onion cut into quarters100 g
-
baby beetroot peeled, reserving 7 leaves and stalks, cut into pieces (3 cm)250 - 300 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
celery stalk cut into pieces (3 cm)50 g
-
potato peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
cabbage cut into pieces (3 cm)60 g
-
parsnip peeled and cut into pieces (3 cm)60 g
-
water750 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
allspice berries3
-
fresh bay leaf1
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
tomato paste60 g
-
lemon juice60 g
-
sour cream80 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
181.3 kcal /
761.3 kJ
Πρωτεΐνη
9.5 g
Λιπαρά
1.2 g
Υδατάνθρακες
25.6 g
Φυτικές ίνες
12.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Νάτριο
1217.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 λεπτ.
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 λεπτ.
Mexican chicken soup
30 λεπτ.
Potato and porcini mushroom soup
30 λεπτ.
Moroccan harira soup with chicken
55 λεπτ.
Creamy scallop soup with chorizo
30 λεπτ.
Asian chicken noodle soup
1ωρ. 35 λεπτ.
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1ωρ. 30 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Traditional minestrone
Καμία βαθμολογία
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία