Συσκευές & Αξεσουάρ
Cauliflower "fried" rice
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
eggs4
-
water500 g
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into quarters180 g
-
fresh coriander stalks and leaves, cut into thirds12 sprigs
-
red capsicum cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
coconut oil2 tbsp
-
fresh shiitake mushrooms cut into halves100 g
-
cauliflower cut into florets (approx. 3 cm)400 g
-
Brussels sprouts200 g
-
tamari2 tbsp
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)1 tbsp
-
fresh bean sprouts plus extra for garnishing50 g
-
salt to taste
-
roasted unsalted cashew nuts2 tbsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices (optional)2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1152.9 mg
Πρωτεΐνη
16 g
Θερμίδες
1128.5 kJ /
268.5 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
7 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.5 g
Υδατάνθρακες
9.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Eat Well
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRicotta and spinach crespelle "cake"
40 Min
Vegan bolognese
50 Min
Summer dahl
35 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Ala hodi (Potato curry)
40 Min
Silverbeet and mushroom calzone
2 Std.
Falafel with beetroot hommus
20 Min
Broccoli stem falafel
25 Std. 40 Min
Butternut mac and cheese
45 Min
Leek and cheese tart
1 Std. 15 Min
Vegetarian nuggets
30 Min
Vegetable Massaman curry
45 Min