
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (3 cm)200 g
-
broccoli cut into florets250 g
-
parsnip (approx. 130 g), peeled and cut into pieces (3 cm)1
-
eggs8
-
wholegrain mustard60 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
milk60 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
183.3 kcal /
770 kJ
Πρωτεΐνη
14.7 g
Λιπαρά
10.4 g
Υδατάνθρακες
6.5 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
672.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Spelt Margherita pizza
2h
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Mushroom quinotto
30min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Risotto pomodori with burrata
40min
Pickled red onions
1h 50min
Yellow chicken curry with rice
1h
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
All in one bowl bolognese
40min