Espárragos, arroz al parmesano y sabayón de limón

Espárragos, arroz al parmesano y sabayón de limón

3.6 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 raciones

Υλικά

  • de queso parmesano en trozos
    30 g
  • de agua
    1200 g
  • de concentrado de caldo de verduras casero
    1 cucharadita
    1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.)
  • de arroz basmati
    200 g
  • de espárragos verdes
    500 - 700 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    40 g
Sabayón de limón
  • yemas de huevo
    4
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta negra molida
    1 pellizco
  • de zumo de limón recién exprimido
    10 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 403 kcal / 1685 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 41 g
Φυτικές ίνες 3.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων