
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
kangaroo mince500 g
-
salt1 tsp
-
egg1
-
harissa (see Tips)3 tbsp
-
brown onion cut into quarters130 g
-
celery stalk cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
carrots cut into pieces (approx. 3 cm)140 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
canned whole tomatoes400 g
-
dried green lentils100 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
kale ribs removed and leaves cut into strips (approx. 1 cm)60 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
396 kcal /
1663 kJ
Πρωτεΐνη
40.8 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
23.8 g
Φυτικές ίνες
9.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.1 g
Νάτριο
1207.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Eat Well
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPad kra pow
45 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 Min
Plaited pork pie
40 Min
Harissa lamb with green couscous
40 Min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 Min
Hoisin pork bowl
45 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Mexican chicken soup
30 Min