Pâté périgourdin

Pâté périgourdin

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 48ωρ.
1200 g

Υλικά

La veille
  • de foie gras de canard cru 1 lobe éveiné
    400 g
  • de fleur de sel
    2 pincées
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • d'armagnac
    30 g
Le jour même
  • d'échine de porc, désossée préalablement congelée (30 minutes) en petits morceaux (2 cm)
    500 g
  • de foie de porc préalablement congelé (30 minutes) en petits morceaux (2 cm)
    100 g
  • de gorge de porc préalablement congelée (30 minutes) en petits morceaux (2 cm)
    200 g
  • de sel
    1 c. à café bombée
  • de piment d'Espelette
    2 pincées
  • œuf
    1
  • de truffes fraîches ou en conserve, émincée en fines lamelles
    30 g

Διατροφή ανά 1200 g

Θερμίδες 4495 kcal / 18789 kJ
Πρωτεΐνη 217 g
Λιπαρά 399 g
Υδατάνθρακες 9 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων