Lammfilets im Bärlauchbiskuit

Lammfilets im Bärlauchbiskuit

4.6 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen

Υλικά

  • Öl zum Einfetten
  • frische Bärlauchblätter
    80 g
  • Lammrückenfilet ausgelöst und zugeputzt
    400 g
  • Salz
    1 ¾ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    5 Prisen
  • Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen
    60 g
  • Fettnetz (von Lamm oder Schwein)
    150 g
  • frischer Thymian Blättchen abgezupft
    1 TL
  • Eier (je 53-63 g)
    3
  • Schalotten halbiert
    2
  • Butter
    20 g
  • gemischtes Gemüse (Karotten, Petersilienwurzel, Zucchini), in feinen Streifen
    400 g
  • Honig
    2 TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 813 kcal / 3403 kJ
Πρωτεΐνη 29 g
Λιπαρά 70 g
Υδατάνθρακες 18 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων