Bohneneintopf mit Fleischklößchen

Bohneneintopf mit Fleischklößchen

4.7 203 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Suppengemüse (80 g Möhren, 80 g Sellerie, 90 g Porree), in Stücken
    1 Bund
  • Butter
    30 g
  • Kartoffeln gewürfelt (ca. 1,5 cm)
    500 g
  • Wasser
    500 g
  • Fleischbrühe (für 0,5 l)
    1 Würfel
    1 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
  • Bohnenkraut, getrocknet
    1 TL
  • grüne Bohnen frisch oder TK, aufgetaut
    500 g
  • Mett
    250 g
    250 g Bratwurst, nur das Brät
  • weiße Bohnen (Abtropfgew. 250 g) abgespült und abgetropft
    1 Dose
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Petersilie gehackt
    2 EL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 432 kcal / 1811 kJ
Πρωτεΐνη 22 g
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 36 g
Φυτικές ίνες 13.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων