
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach potato soup with savoury egg custard
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Savoury egg custard
-
eggs4
-
full cream milk100 g
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Spinach potato soup
-
brown onion cut into halves80 g
-
oil20 g
-
celeriac40 g
-
carrots cut into pieces (2 cm)100 g
-
potatoes cut into pieces (2 cm)200 - 250 g
-
leeks white part only, cut into slices (1 cm)80 g
-
water800 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)1 heaped tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground pepper plus extra to taste¼ tsp
-
fresh spinach leaves250 g
-
thickened cream80 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
191 kcal /
797 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
11 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Curried carrot and ginger soup
40min
Lamb and barley soup
50min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Nessuna valutazione
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Ukrainian borscht
35min
Asian chicken noodle soup
1h 35min