
Συσκευές & Αξεσουάρ
Broteintopf mit Zwiebeln und Tomaten
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Brot in Stücken350 g
-
Wasser500 g
-
Olivenöl90 g
-
Zwiebel150 g
-
Knoblauchzehen4
-
Tomaten in Stücken100 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer gemahlen1 Prise
-
frischer Koriander gehackt, zum Garnieren
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
473 kcal /
1975 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
53 g
Φυτικές ίνες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Mediterrane Küche
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKnoblauchsauce
10 λεπτ.
Naan-Brote mit Zwiebeln und Kreuzkümmel
1ωρ. 30 λεπτ.
Karotten-Erbsen-Gemüse
35 λεπτ.
Knusprige Kernesticks mit Bacon und Käse
35 λεπτ.
Rübeli Spiralensalat mit Apfel, Feta & Nüssen
Καμία βαθμολογία
Curly Fries mit Chnobli-Sauce
Καμία βαθμολογία
Polenta
30 λεπτ.
Omas Semmelknödel
50 λεπτ.
Kartoffelgratin
1ωρ. 10 λεπτ.
Fondue Chinoise Saucen 4 in 1
45 λεπτ.
Rübeli Spiralensalat mit Apfel, Feta & Nüssen
20 λεπτ.
Curly Fries mit Chnobli-Sauce
45 λεπτ.