Cocos de Paimpol au chorizo, crèmes brûlées à la carotte

Cocos de Paimpol au chorizo, crèmes brûlées à la carotte

3.9 36 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 portions

Υλικά

Les crèmes brûlées
  • d'eau
    500 g
  • de carottes coupées en morceaux
    200 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    200 g
  • de lait
    100 g
  • jaunes d'œufs
    4
  • de sucre en poudre
    80 g
  • gousse de vanille égrainée
    ½
  • de cassonade
    100 g
Les cocos de Paimpol
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • gousse d'ail
    1
  • de chorizo émincé en tranches
    200 g
  • de sauce tomate type Tomacoulis®
    400 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • d'eau
    1700 g
  • de cocos de Paimpol
    500 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 689 kcal / 2881 kJ
Πρωτεΐνη 28.7 g
Λιπαρά 29.3 g
Υδατάνθρακες 77.7 g
Φυτικές ίνες 17.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων