Cordero al vino tinto

Cordero al vino tinto

4.5 46 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • 900 - 1000 g de carne de cordero en trozos, sin nervios (de 3 cm)
  • 30 g de harina
  • 200 g de cebolla roja en cuartos
  • 1 diente de ajo
  • 70 g de tallos de apio en trozos (de 3 cm)
  • 100 g de zanahoria en rodajas (de 3 mm)
  • 1 ramita de romero fresco (las hojas)
  • 50 g de aceite de oliva
  • 300 g de tomate entero en conserva
  • 200 g de vino tinto
  • ½ pastilla de caldo de carne
    ½ cucharadita de concentrado de caldo de carne
  • 1 cucharadita de sal

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 565 kcal / 2361 kJ
Πρωτεΐνη 27.73 g
Λιπαρά 46.22 g
Υδατάνθρακες 9.11 g
Φυτικές ίνες 1.99 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων