Cordero al vino tinto

Cordero al vino tinto

4.6 44 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de carne de cordero en trozos, sin nervios (de 3 cm)
    900 - 1000 g
  • de harina
    30 g
  • de cebolla roja en cuartos
    200 g
  • diente de ajo
    1
  • de tallos de apio en trozos (de 3 cm)
    70 g
  • de zanahoria en rodajas (de 3 mm)
    100 g
  • de romero fresco (las hojas)
    1 ramita
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de tomate entero en conserva
    300 g
  • de vino tinto
    200 g
  • pastilla de caldo de carne
    ½
    ½ cucharadita de concentrado de caldo de carne
  • de sal
    1 cucharadita

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 565 kcal / 2361 kJ
Πρωτεΐνη 27.73 g
Λιπαρά 46.22 g
Υδατάνθρακες 9.11 g
Φυτικές ίνες 1.99 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων