
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
butternut pumpkin peeled and cut into pieces (2 x 5 cm)400 g
-
olive oil1 - 2 tbsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
sesame seeds1 - 2 tbsp
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
quinoa200 g
-
raw almonds30 g
-
cashews30 g
-
avocado oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
fresh baby spinach leaves50 g
-
pomegranate arils only (see Tips)1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
579.5 mg
Πρωτεΐνη
13.9 g
Θερμίδες
2505 kJ /
607 kcal
Λιπαρά
34.8 g
Φυτικές ίνες
14.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.3 g
Υδατάνθρακες
52 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Viva la Vegan
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Quinoa tabouli
12ωρ. 40 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1ωρ.
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Melon salad with herb and garlic bread
2ωρ. 5 λεπτ.
Little sausages with tomato sauce and rice (9 months+)
1ωρ.
Miso coleslaw
20 λεπτ.
Mexican corn salad
25 λεπτ.
Pork and prawn dumplings
55 λεπτ.
Hong Kong-style roast pork belly
10ωρ.