
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
butternut pumpkin peeled and cut into pieces (2 x 5 cm)400 g
-
olive oil1 - 2 tbsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
sesame seeds1 - 2 tbsp
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
quinoa200 g
-
raw almonds30 g
-
cashews30 g
-
avocado oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
fresh baby spinach leaves50 g
-
pomegranate arils only (see Tips)1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
607 kcal /
2505 kJ
Πρωτεΐνη
13.9 g
Λιπαρά
34.8 g
Υδατάνθρακες
52 g
Φυτικές ίνες
14.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.3 g
Νάτριο
579.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Viva la Vegan
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBuffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Oysters Mignonette
5min
Parmesan gelato
4h 30min
Grain free wraps
15min
Shichimi togarashi seasoning
1h 10min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
Pas d’évaluation
Thai watermelon salad
50min