
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
butternut pumpkin peeled and cut into pieces (2 x 5 cm)400 g
-
olive oil1 - 2 tbsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
sesame seeds1 - 2 tbsp
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
quinoa200 g
-
raw almonds30 g
-
cashews30 g
-
avocado oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
fresh baby spinach leaves50 g
-
pomegranate arils only (see Tips)1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
607 kcal /
2505 kJ
Πρωτεΐνη
13.9 g
Λιπαρά
34.8 g
Υδατάνθρακες
52 g
Φυτικές ίνες
14.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.3 g
Νάτριο
579.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Viva la Vegan
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνXian rou bao zi (steamed pork buns)
2 godz. 30 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Brown rice
50 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 godz. 15 min
Tandoori chicken
45 min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 godz. 30 min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 min
Banh mi pizza
2 godz. 15 min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Chilli and cheese nachos
35 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 godz. 10 min
Chilli paneer
30 min