Arroz con sepia y cigalas

Arroz con sepia y cigalas

4.8 480 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 raciones

Υλικά

Fumet de cigalas
  • 500 g de cigalas enteras crudas pequeñas
  • 40 g de aceite de oliva
  • 800 g de agua
  • 1 sobre sazonador para paella
  • 1 hoja de laurel seca
Arroz con sepia y cigalas
  • 40 g de aceite de oliva
  • 50 g de cebolla
  • 2 dientes de ajo
  • 500 g de sepia en trozos de aprox. 2x2 cm
  • 150 g de tomate triturado en conserva
  • 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de cayena molida (προαιρετικό πεδίο)
  • 250 g de arroz de grano redondo
  • ½ cucharadita de perejil fresco picado

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 6 raciones

Πρωτεΐνη 107.5 g
Θερμίδες 8407.9 kJ / 2011.5 kcal
Λιπαρά 86.8 g
Φυτικές ίνες 7.3 g
Υδατάνθρακες 200 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων